Wie ben ik

Best Memories is een initiatief van Sandra Huijbrechtse, 48 jaar en woonzaam in Diemen, Noord Holland.

Tijdens het regelen van de begrafenis van mijn man, ruim 12 jaar geleden, liep ik tegen het feit aan dat er geen  foto’s getoond konden worden tijdens de uitvaart op een beeldscherm. Ik vond dat een groot gemis. Ondanks de mooie speeches miste ik toch iets visueels. Digitale fotografie stond toen nog in de kinderschoenen.

Aangezien  fotocollages maken was min of meer een hobby van me was ben ik op het idee gekomen fotocollages te gaan maken voor begrafenissen of crematies.

Zeker in deze tijd van digitalisering denk ik dat een mooie fotocollage tijdens een uitvaart van zeer grote toegevoegde waarde kan zijn. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk een mooi en goed afscheid van een dierbare is.