Best Memories

SONY DSCOverlijden gebeurt bijna altijd onverwacht en er komt dan veel op u af. Zoveel zaken die u moet regelen binnen een kort tijdsbestek. U wilt degene die u zo heeft liefgehad een mooi afscheid en eerbetoon geven en alle aanwezigen tijdens de uitvaart een compleet beeld laten zien van zijn of haar leven.

Best Memories betekent letterlijk Mooiste Herinneringen. Bij een ingrijpende gebeurtenis als overlijden is het heel dankbaar een eerbetoon te maken voor degene die u heeft liefgehad. Afscheid nemen  in woord èn beeld,  in de vorm van een mooie bewegende fotocollage. Alle dierbare momenten op een rij met de lievelingsmuziek die op de achtergrond meeloopt. De mooiste en meest bijzondere foto’s , eventueel aangevuld met  korte filmfragmenten,  geven een compleet beeld van iemands leven. Dit is wat u de nabestaanden graag wilt laten zien en zelf wilt meebeleven.

Hoe dankbaar is het om dit laatste eerbetoon te maken voor degene waar u zoveel van heeft gehouden en nog steeds houdt.

Uw verlies kunnen wij helaas niet wegnemen maar wij kunnen wel een glimlach toevoegen aan deze droevige gebeurtenis. Door de inzet van moderne visuele middelen helpen wij een blijvende herinnering  te creëren. Eén die u nog lang kunt koesteren.

Maar hoe pakt u dit aan als u al zoveel moet regelen?

Best Memories helpt u hierbij!

Omdat u al zoveel verdriet heeft en al zoveel moet regelen neemt Best Memories  het werk voor u uit handen.  In slechts 3 eenvoudige stappen regelt u een prachtige fotocollage.  Verder in deze website leggen wij uit hoe u te werk kunt gaan.


Mocht u vragen hebben, ergens over twijfelen, mail of bel gerust. Wij helpen u graag.