Ons aanbod

13.1Nu u in een zeer verdrietige periode zit maar toch een prachtig afscheid wilt regelen voor degene die u zo liefheeft helpt Best Memories u hier graag bij. Wij nemen het meeste werk voor u uit handen. In 3 eenvoudige stappen kunt u een prachtige fotocollage laten maken die u kunt afspelen tijdens de uitvaart.

Wij realiseren ons dat het uitzoeken van de foto’s een zeer emotionele klus is

maar met het bekijken van alle bijzondere momenten is  tevens  een stukje rouwverwerking.

Denk bij het uitzoeken van de foto’s ook aan speciale interesses of hobby’s. Vraag aan kennissen en collega’s hun mooiste herinneringen en bijbehorende foto’s. Iedereen heeft zijn eigen mooie momenten met elkaar gekend. Op deze manier krijgt u een compleet mooi beeld.

De stappen zien er als volgt uit:

Stap 1. U verzamelt de mooiste en dierbaarste foto’s plus muziek.
Stap 2
. U vult het contactformulier  in en maakt een keuze voor een pakket
Stap3.  U verstuurt de foto’s en muziek via de Upload hier button.

Best Memories maakt voor u een prachtige fotocollage. Om u een beeld te geven hoe de fotocollage er ongeveer uit komt te zien kunt u een demo bekijken onder het hoofdstuk Voorbeeld  Fotocollage.

Van Best Memories mag u verwachten dat na het nemen van de 3 stappen alles goed wordt
geregeld.

De fotocollage wordt op een mooie memory stick met het logo van Best Memories gezet of op een dvd. Dit is afhankelijk van de faciliteiten van de begraafplaats. De fotocollage wordt rechtstreeks naar de begraafplaats verstuurd zodat zij kunnen controleren of het beeld en geluid juist is. Dit om teleurstelling op de dag zelf te voorkomen. U kunt de fotocollage dan laten afspelen tijdens de dienst, u bepaalt natuurlijk wanneer, in overleg met de uitvaartverzorger.

Mocht u vragen hebben, ergens over twijfelen, mail of bel gerust. Wij helpen u graag.